Quiniela PRO – Tippeld meg barátaiddal a világbajnokság mérkőzéseinek eredményeit

Quiniela PRO app

Nemsokára kezdetét veszi a 22. világbajnoki megmérettetés, ami minden bizonnyal rengeteg izgalmat tartogat majd és igazán meghökkentő meglepetésekből sem lesz hiány. A négyévente megrendezésre kerülő torna az egyik – ha nem a – legnagyobb sporteseménynek számít, hiszen a világ 32 válogatottja mérkőzik meg, mígnem a legvégén a legjobb együttes emelheti majd magasba a hőn áhított trófeát.

Nem csoda tehát, hogy ekkora várakozás övezi a vb-t, s bár még a semleges szurkolóknak is bőven lesz miért izgulniuk, a feszültség fokozására egy jól szervezett tippjátéknál keresve sem találhatnánk alkalmasabbat. Persze a sportfogadásnak is megvan a maga varázsa, ám olykor sokkal több mókával kecsegtet, ha barátainkkal mérhetjük össze a tudásunkat – vagy épp a szerencsénket.

A Quiniela Pro pontosan ebből a célból készült és már a 2018-as oroszországi labdarúgó-világbajnokság során is bizonyított. Az alapötlet rendkívül egyszerű, akárcsak az applikáció használata. Miután letöltöttük – ezt Android, illetve iOS felhasználóként is könnyedén megtehetjük -, csupán egy villámgyors regisztrációra lesz szükségünk és már bele is vethetjük magunkat a kalandba. Egy kód birtokában csatlakozhatunk egy már létrehozott szobához –  ezeket pool-oknak nevezik -, avagy mi is létrehozhatunk egyet (kiválasztva például a vb csoportmérkőzéseit), ahová meginvitálhatjuk ismerőseinket.

A valóban érdekes része a dolognak itt kezdődik. Egy pool indításakor ugyanis megadhatjuk, hogy szimpla tippelésekkel játszunk majd – azaz csak azt kell megsaccolni a mérkőzéseken, hogy ki lesz a győztes, avagy döntetlen lesz-e végül -, vagy inkább a profibb, ámde nehezebb utat választjuk és a pontos eredményt kell megsaccolni. Itt még némi finomhangolás következik, majd a véglegesítést követően már csak meg kell várni, hogy a Katar – Ecuador mérkőzésen elhangozzék a labdarúgó-világbajnokság kezdetét jelző sípszó. Ekkor megkezdődhet a játék, amiben előbb, vagy utóbb kiderül, jobban értünk-e a focihoz, mint a barátaink, hiszen ha magunk mögé utasítunk mindenkit, akkor azt hosszú ideig az orruk alá dörgölhetjük.