A fogadóirodák szerint a Brazilok a legesélyesebbek a vb címre

Brazil válogatott

Minden nagy világverseny esetén az a legfőbb kérdés, vajon ki lesz a végső nyertes, ki állhat a dobogó legfelső fokára. Egy futball vb azonban mindig különleges alkalom, ilyenkor sok esetben még az is megteszi tétjeit, akit amúgy szinte teljes mértékben hidegen hagy a sportfogadás. Ráadásul a különféle fogadóirodák szorzói adják talán a leghitelesebb képet a valódi esélyről, hiszen nekik fokozottan érdekük, hogy a lehető legpontosabb előrejelzést adják.

Ezek alapján talán némi meglepetésre a brazil válogatott győzelmére fizetnek a legkevesebbet. Persze valahol érthető, hiszen egyrészt a dél-amerikai együttes vezeti a FIFA-ranglistát is, ráadásul a selejtezősorozatot 14 győzelem és 3 döntetlen mellett vereség nélkül hozták le, ám a szakértők közel sem ilyen biztosak a seleção végső sikerében. Ennél is meghökkentőbb azonban, hogy a második helyre az argentin válogatott került. Talán Lionel Messitől várják a csodát – akinek minden bizonnyal most lesz utoljára lehetősége elhódítani pályafutása legfontosabb kupáját -, ám mindenképpen kiemelkedő teljesítményre lesz szükség ahhoz, hogy az égszínkék-fehérek 1986 után ismét magasba emelhessék a trófeát.

A dél-amerikai csapatot a címvédő franciák, az örök favorit spanyolok és a 2018-as tornától csúfosan búcsúzó németek követik a sorban.

Természetesen a téteket nem csupán a végső győztesre tehetjük meg, nagy kérdés az is, hogy kinek a lába sül el a legtöbbször. A gólzáport leginkább Harry Kane-től várják – az oroszországi futball vb-n is ő volt a gólkirály -, mellette Kylian Mbappe, Neymar, Lionel Messi, Karim Benzema és a Christiano Ronaldo fért bele a legjobbnak várt hatosba.

Azok számára, akik kis téttel szeretnének nagy bankot robbantani, ajánlatos némi apróval megjátszani a legesélytelenebbnek tartott csapatokat, Costa Rica és Szaúd-Arábia együttesére egyaránt több mint 750-szeres szorzókat találhatunk. Mielőtt pedig még lemondóan legyintenénk, ne felejtsük el, hogy 2015-ben ötezerszeres szorzó volt a Premier League szezonkezdésekor a Leicester City bajnoki címére és sokan szép pénzt kaszáltak a csapat sikerével.

Ugyanakkor mindig legyünk kellően körültekintők és játszunk felelősségteljesen. Ne felejtsük el, hogy a sportfogadás célja a szórakozás és sose kockáztassunk olyan összeget, aminek az elvesztése fájdalmasan érintene minket.